Diensten en Tarieven

Coaching voor kinderen, jongeren en ouders

Een coach zet haar kennis, creativiteit, passie en liefde in om kinderen en ouders te helpen. Als kinderen thuis of op school vastlopen, niet lekker in hun vel zitten of vol met levensvragen zitten, kunnen zij naar een kindercoach gaan. Deze kindercoach maakt een traject en helpt het kind zelfverzekerder te worden en meer te genieten in het leven. Aangezien ieder persoon uniek is, wordt de aanpak op maat gemaakt. Bij Maximaal werken wij met een vaste procedure: een telefonisch gesprek, intakegesprek, coachsessies en een evaluatie.

Telefonisch gesprek: Ik zal eerst telefonisch contact met u opnemen voordat er een afspraak wordt gemaakt.

Intakegesprek: Bij het intakegesprek kom ik aan huis. Tijdens dit kennismakingsgesprek spreken wij de uitdagingen, wensen en verwachtingen uit van het coachingstraject. Bij een wederzijdse klik wordt er een volgende afspraak ingepland.

Coachsessie: Vooraf aan de coachsessie heb ik een plan op maat gemaakt dat is afgestemd op ontwikkeling, leeftijd, wensen en karakter. Tijdens de sessie is er individuele begeleiding en wordt er constructief gewerkt om de doelen te behalen.

Evaluatie: Aan het einde van het traject wordt de groei zichtbaar gemaakt tijdens het laatste gesprek. Wat heb je geleerd? Wat vond je prettig? En heb jij nog tips voor Max?

Een tussenevaluatie is ook altijd mogelijk.

IntakeGratis
Coachsessie 1 uur
kind en jongeren t/m 21 jaar
€65,-
Coachsessie 1 uur ouder€70,-
Coach pakket 3 sessies kind en jongeren t/m 21 jaar€180
EvaluatieGratis
Inclusief materialen, eindverslag en reiskosten

%d bloggers liken dit: